Дабар 2018

Натпреварот е во тек.   ЗАПОЧНИ СО РЕШАВАЊЕ.

Дабар е интернационален натпревар по информатика

досега учествуваа 13959 ученици од 190 училишта

Доколку сте наставник, притиснете на копчето "Наставници" (горе-десно).

Доколку пристапот до некои функционалности на овој и други сајтови ви е блокиран од вашиот провајдер, можете да се обидете да учествувате на Дабар преку следниот линк: http://natprevar.talent.mk